Wat VARK doet:

Het spek van de varkensbuik worden 24 uur zacht in een marinade.

Het buikspek gaat voor vijf uur in de smoker met temperatuurcontrole, deels onbedekt en deels ingepakt in slagerspapier. Na het roken rust het vlees drie uur lang en wordt het sous-vide verpakt.

De bao buns maken we van brioche deeg dat we 3-4 uur rijzen en vormen. Na de 2de rijzing stomen we de buns voor de ultieme fluffiness.

Wat jij nog moet doen:

Wie wil, kan het vlees opwarmen in de oven, verwarm de oven op 115 graden. Leg het vlees mét vacuümverpakking in de oven gedurende 15-20 minuten. Open de verpakking en dien op.

Wie niet beschikt over een oven, brengt een pot water aan de kook en zet vervolgens het vuur af. Leg het vlees mét vacuümverpakking in de pot gedurende 15-20 minuten. Open de verpakking en dien op.

De buns warm je even op in de microgolf -> 30-45 seconden op 800 watt.

Hierna mag je de buns samenstellen naar eigen voorkeur, er is geen verkeerde combinatie!

Boa bun box (1 persoon)

 15,00 20,00

Wat erin zit:

Traag gegaarde buikspek
Verse homemade bao buns
Vark pindasaus
Verse herbsalad, gepekelde wortel
Huisgemaakte ice-tea met gember, citroen, appelsien en earl grey