Feestelijke apero box (3-4 personen)

 35,00 40,00

Enkel af te halen op 24 & 31 december

Wat erin zit:

Gojuchang baby back ribs
Mini Bao buns met pulled pork & hoisin
Rookworst met jalapeno en cheddar
Zoete aardappel hummus dip
Geroosterde aubergine & gepekelde komkommer dip

Bruisende huisgemaakte mocktail of
Podere il saliceto (een heerlijke bruisende rode natuurwijn)

Wat je er bij zal drinken:

Bruisende huisgemaakte mocktail met kardamom, hibiscus en gember of
Podere il saliceto, albone rosso, lambrusco di modena doc (emilia romagna, italië) -> Meer info

Wat VARK doet:

De pulled pork van de varkensnek en de ribs worden een nacht gemarineerd in onze dry rub. De ribben worden vervolgens gelakeerd met gochujang, sesamolie, soja en suiker.

Samen met de spiering gaan ze in de smoker op 135 graden, deels onbedekt en deels ingepakt.

De rookworst roken we eerst koud op 70 graden voor 3 uur en vervolgens kort op 135 graden om ze af te garen.

Na het roken rust het vlees twee/drie uur lang en wordt het sous-vide verpakt, per soort en per bestelde hoeveelheid.

Wat jij nog moet doen:

Wie wil, kan het vlees opwarmen in de oven, verwarm de oven op 115 graden. Leg het vlees mét vacuümverpakking in de oven gedurende 15-20 minuten. Open de verpakking en dien op.

Wie niet beschikt over een oven, brengt een pot water aan de kook en zet vervolgens het vuur af. Leg het vlees mét vacuümverpakking in de pot gedurende 15-20 minuten. Open de verpakking en dien op.

De buns warm je even op in de microgolf -> 30-45 seconden op 800 watt.

Hierna mag je de buns opvullen met de hoisin pulled pork