Pastrami (diepvries)

 6,00

250 gram pastrami gemaakt van varkensnek die we 5 dagen pekelen, 6 uur roken en 2 uur stomen op onze smoker.

De pastrami is vacuüm verpakt en diepgevroren.

19 op voorraad

  

De pastrami is vacuüm verpakt en diepgevroren. Dit zorgt ervoor dat de pastrami tot 6 maanden bewaard kan worden zonder een al te groot smaakverlies.

Ontdooien doe je door een nacht in de koelkast te laten rusten. Als je de pastrami warm wil opeten kan je het ook eenvoudig sous-vide opwarmen. De verpakking is hier op voorzien.

Opwarminstructies:

  1. Een pot water aan de kook brengen.
  2. Na het bereiken van het kookpunt het vuur afzetten.
  3. Voeg de diepgevroren pastrami in zijn verpakking toe aan de pot.
  4. Wacht 15-20 min, ondertussen kijk je even naar buiten en laat je het allemaal binnenkomen.
  5. Open de verpakking en dien op.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Wees de eerste om “Pastrami (diepvries)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelnummer: 6464 Categorie:
Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.