Traag gegaard buikspek (diepvries)

 8,00

500 gram traag gegaard buikspek die we een volledige nacht marineren in onze rub om dan 4-5 uur te garen op onze smoker.

5 op voorraad

  

De traag gegaard buikspek is vacuüm verpakt. Dit zorgt ervoor dat het buikspek langer bewaard kan worden zonder een al te groot smaakverlies.

Het buikspek warm kan je eenvoudig sous-vide opwarmen. De verpakking is hier op voorzien.

Opwarminstructies:

  1. Een pot water aan de kook brengen.
  2. Na het bereiken van het kookpunt het vuur afzetten.
  3. Voeg het buikspek in zijn verpakking toe aan de pot.
  4. Wacht 15-20 min, ondertussen kijk je even naar buiten en laat je het allemaal binnenkomen.
  5. Open de verpakking en dien op.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Wees de eerste om “Traag gegaard buikspek (diepvries)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelnummer: 79158-1 Categorie:
Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.