Vark, dat zijn wij!

Thibault

Frank

Al een leven lang zijn we gepassioneerd door eten en experiment. In 2021 toverden we mijn garage om tot een dark kitchen. Sindsdien zien we onze groep enthousiastelingen groeien. De foodies, de nostalgici, en de fans van verrassing sluiten zich aan. Onze poort staat open, en we zijn blij dat jij er bent.

We zijn dol op varkensvlees. Vooral op de ondergewaardeerde stukken, zoals varkensnek, -rug en buik. Deze vereisen meer geduld en liefde om te schitteren. Daarom experimenteren we volop, met de wereld als onze inspiratiebron.

In onze keuken is niets toevallig: de smaak is te belangrijk. Ons vlees en onze groenten komen steevast van lokale boeren en betrouwbare leveranciers. Onze bereidingen worden verfijnd door uitgebreid onderzoek. En onze bijgerechten zijn zorgvuldig uitgekozen om te passen én te verrassen.

Het gezelschap aan tafel, dat laten we aan jou over. Oh, en als het laatste stukje op is, laat dan alsjeblieft een Google review na! Want delen waar je zot van bent: is er iets mooiers?

Check hieronder de Vark crew in volle actie