VARK, DAT BEN IK, FRANK.
Al een leven lang gepassioneerd door eten en experiment,
toverde ik in 2021 mijn garage om tot dark kitchen. Sindsdien zie ik op vrijdagavond de schare enthousiastelingen groeien. Er zijn de foodies,
de nostalgici en de fans van verrassing. Mijn poort
staat open, en ik ben blij dat je er bent.
Ik ben zot van varkensvlees, en dan vooral van de
ondergewaardeerde stukken: varkensnek, -rug en
buik bijvoorbeeld. Ze hebben meer geduld en liefde
nodig om hun beste versie te tonen. Dus
experimenteer ik dat het een lieve lust is, met de
wereld als mijn inspiratiebron.
VARK VERRAST,
met gedurfde bereidingen en nieuwe smaken.
VARK DAAGT UIT,
zonder ego maar met des te meer trots.
VARK SOIGNEERT,
met heerlijk eten, eenvoudig op te warmen.
In mijn keuken bestaat geen toeval: daarvoor is de smaak te belangrijk. Mijn vlees en groenten steevast van lokale boeren en betrouwbare leveranciers. Mijn bereidingen worden scherpgesteld dankzij uitgebreid onderzoek. En mijn sidedishes worden gekozen om te passen én verrassen.
Enkel het gezelschap aan tafel: dat laat ik aan jou over. Oh, en als het laatste stukje op is, laat dan heel graag een Google review na! Want delen waar je zot van bent: is er iets mooiers?
DE NIEUWSBRIEF VAN VARK
Nieuwe producten, aanbiedingen en de secret menu: ik bezorg ze
hapklaar in je mailbox. Alleen nog even opwarmen, euh, inschrijven.